Tapas i Randers

Prøv vores tapas i Randers bestående af 6 små retter og friskbagt brød.

Tapas i Randers - Restauranten

 

Vores lækre tapas på Restaurant Himmelbo i Randers er den perfekte måde at forkæle dig selv og dine gæster på, når I er en større gruppe. Vi serverer kun tapas i restauranten til selskaber på over 12 personer, så hvis du planlægger en større sammenkomst, er vi det ideelle valg. Hvis I er mindre end 12 personer, kan vi tilbyde tapas som takeaway.

Vores tapasmenu i Randers er varieret og altid frisk. Vi ved, at det at tilbyde vores gæster nye og spændende smagsoplevelser er vigtigt, og derfor ændrer vi vores tapasmenu hver anden måned. På den måde kan du altid se frem til at prøve noget nyt og anderledes, når du vælger vores tapasrestaurant i Randers. Se de aktuelle retter nedenfor, og husk at bestille en dag i forvejen til større selskaber.

Pris pr. person ud af huset kr. 189 ,-
Min. 2 kuverter

Pris pr. person i huset kr. 259 ,-
Min. 12 kuverter

Koldrøget lals
med skaldyrs mayo med dild og små urter

Sesam stegt tun
med wasabi mayo

Røget okseinderlår
med tatarsovs, parmesanost og urter

Kyllingesalat
med bacon og karse

2 x Golfens oste
med jordbær/havtorn kompot

Mazarinkage
med jordbærcreme, bagt hvidchokolade og friske jordbær

Hjemmebagt brød & dip
Hjemmebagt flutes & maltboller
Brød skal have 6 - 8 min. på 185 grader i ovnen.

 

 

Tapas takeaway i Randers

(minimum 2 personer)

 

Uanset om du skal nyde en hyggelig aften med din udkårne eller har planer om at være vært for et større selskab, så kan du trygt benytte dig af vores tilbud om tapas takeaway i Randers og omegn.  Vores tilbud om tapas ud af huset i Randers består af seks små, delikate retter er ideel til at skabe en hyggelig atmosfære og fremme samtalen mellem jer.

Vi garanterer, at hver bid er fyldt med smag, og vores fokus på kvalitet og præsentation sikrer, at dine forventninger bliver indfriet. Glem alt om besværet med madlavning - lad os håndtere det, så du kan fokusere på at nyde øjeblikket. Ring til os på tlf.: 28 92 73 33 for at bestille vores tapas i Randers ud af huset eller for at reservere et bord til et selskab, så I kan nyde vores lækre tapasmenu i restauranten.