Brunch i Randers

Prøv vores lækre brunch buffet i Randers

Vi åbner: 11.00.

Lækker brunch i Randers

Vil du gerne nyde en lækker brunchbuffet i Randers? Så byder vi dig gerne velkommen hos Restaurant Himmelbo. Vær venligst opmærksom på, at vi har et minimumskrav om 30 kuverter.

Nyd en hyggelig brunch buffet i Randers med dine kære

Med vores brunch i Randers får du et hyggeligt samlingspunkt for både store og små. Med en lækker brunchbuffet kan du fejre begivenheder såsom jubilæer eller fødselsdage, eller du kan blot bruge det som en mulighed for at samle familien til nogle hyggelige timers samvær.

Vi sætter en ære i at lave smagfulde retter af friske råvarer, og det gælder selvfølgelig også for vores brunch. Drikkevarer er altid inkluderet ved køb af vores brunchbuffet, og her kan du få serveret både kaffe, te og friskpresset juice.

Hos Restaurant Himmelbo lægger vi vægt på at sikre en god oplevelse for alle, og vi sørger altid for, at god service og lækker mad går op i en højere enhed. Du kan således også regne med at blive mødt med godt humør, så snart du træder ind i restauranten, og din brunch bliver altid serveret med et smil.

Brunch ud af huset i Randers

Hos Restaurant Himmelbo kan vi også tilbyde at levere brunch ud af huset i Randers. Her får du de samme retter, som vi tilbyder i vores restaurant. Vil du slippe for at stå i køkkenet i timevis, så bestil gerne vores brunch ud af huset i Randers. Vi sørger for, at det er klar til servering, når du afhenter det. Så skal du blot sætte dig godt til rette og nyde den lækre mad og det gode selskab. Er du mere til tapas, så leverer vi også det ud af huset.

Har du spørgsmål til vores brunch ud af huset i Randers? Så kontakt os gerne på: 28 92 73 33.

Brunch buffet

Pris pr. person kr. 349 ,-
Min. 30 kuverter

Ud af huset
Pris pr. person kr. 275 ,- ekskl. drikkevare
Min. 12 kuverter

 

Scramble æg
med sprød bacon & purløg

Lun leverpostej
med bacon og svampe

Brunchpølser & pålæg
Brunchpølser, rullepølse & Hammel spegepølse

Oste
med vindruer & hjemmelavet syltetøj

Små yoghurter
med hjemmelavet crunch chokolade

Pandekager
med sirup, sukker & marmelade

Frugt bord
af udvalgt frugt

Friskbagt brød 
rugbrød & surdejsflutes

Drikkevare
Kaffe, te, æblemost & appelsinjuice
(bobler som tilkøb + kr. 100 ,-)